Ontbijt aan huis

Bekijk

Ontbijtservice voor groepen

Bekijk

Diner aan huis

Bekijk

Uitvaart catering

Bekijk

Pure at home

Huur een chefkok voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner

Komen binnenkort gasten of familie bij u langs en heeft u geen tijd of zin om zelf het eten te verzorgen? Huur een chefkok aan huis. Die nemen uw werk graag uit handen en verzorgen de meest ontspannen ontbijtjes, de lekkerste lunches en wereldse diners. Zo kunt u uw gasten thuis ontvangen en tegelijkertijd ononderbroken genieten van uw gezelschap. Wij regelen alles.

Reserveer een Chefkok voor thuis

Ben verzekerd van professionele catering aan huis. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen.
Wij gaan met plezier voor u aan de slag om een heerlijk ontbijt, lunch of diner samen te stellen. We zorgen ervoor dat onze service volledig is aangepast aan uw situatie. We koppelen het persoonlijk voorstel zo snel mogelijk aan u terug.

Uw chefkok voor thuis staat voor kwaliteit

Pure F staat voor culinair genieten met een persoonlijke benadering. We dragen optimale smaak, presentatie en de beste kwaliteit hoog in het vaandel. Gerechten bereiden we zoveel mogelijk op locatie om alles vers te houden. Het menu stemmen we af op het seizoen, de gasten en de gelegenheid. En we zijn ook nog eens van alle keukens thuis. We bieden totaalconcepten op maat voor elk budget, gevormd naar uw persoonlijke wensen. Gegarandeerd dat uw gelegenheid een bijzonder moment wordt!

Het uitetentje thuis

Met onze chefkok thuis – Pure at home catering creëert u in een handomdraai uw eigen thuisrestaurant. U geniet van een heerlijk uitje, met de voordelen van thuis. Zo kunt u gezellig bij de kinderen blijven en hoeft u geen oppas te regelen. U bent in uw vertrouwde omgeving en hoeft niet meer de deur uit. Even lekker ontspannen tijdens een home-made diner, lunch of ontbijt!

Toe aan een Chefkok voor thuis? U kunt o.a. kiezen uit de volgende opties:

Diner aan huis >
Ontbijt aan huis >
Ontbijtbuffet >
Uitvaart catering & Koffietafel >

Wij komen graag bij u langs in Sittard, Geleen, Maastricht, Heerlen, Roermond en omstreken.