Koffietafel, afscheidsdienten en uitvaart catering

Liefde leeft voort waar het leven eindig is

In alle ruimte, vrijheid en stijl afscheid nemen van een dierbare is iets moois daarom verzorgt Pure F uitvaart catering op locatie, die aansluit bij de droevige gebeurtenis. In een persoonlijk gesprek stemmen wij uw wensen af. Samen met u dragen we zorg voor een persoonlijk afscheid dat passend is.

Pure F uitvaart catering verzorgt in overleg met de catering tijdens de condoleance in een stijl die geheel aansluit bij de persoonlijke wensen en stijl van de overledene. Bijzonder in de presentatie, creatief met gerechten en een persoonlijke aanpak zorgen er voor dat u op een mooie en waardige wijze afscheid kunt nemen.

Neem contact op om de mogelijkheden van uitvaart catering door te spreken

Neem contact met ons op als u vragen heeft. Heeft u aanvullende wensen ten aanzien van de catering, dan horen we die natuurlijk graag. Uw wensen verwerken wij dan zoveel mogelijk in het assortiment.

Koffietafel, afscheidsdienten en uitvaart catering

Hieronder vindt u een mogelijke invulling van de catering voor de uitvaart of condoleance, Natuurlijk verzorgen wij alleen verse en kwalitatief hoogwaardige gerechten, broodjes en koffie.

Standaard koffietafel (duur van 2 uur)

  • Diverse broodjes, charcuterie, slaatje en kaas
  • Vers geperst sinaasappelsap
  • Koffie, thee of frisdrank

€ 15,00 ( incl. BTW )

Standaard koffietafel met een extra van soep

  • vers gemaakte soep
  • Diverse broodjes, charcuterie, slaatje en kaas
  • Vers geperst sinaasappelsap
  • Koffie, thee of frisdrank

€ 18,00 ( incl. BTW )

Wij verzorgen koffietafels in de regio Sittard. Dit geldt natuurlijk ook voor het verzorgen van de uitvaart catering in de buurt van Sittard en omstreken.