Kookworkshops

Ontspannen kookworkshops bij u thuis, tot en met het opruimen

Koken is genieten. Koken is creëren. Iets nieuws en moois maken. En dat gaan we samen doen, tijdens een gezellige en ontspannen kookworkshop.Tijdens de kookworkshop maakt u kennis met uiteenlopende smaken. U leert smaken van groente, vlees, vis en kruiden te combineren tot een heerlijk gerecht. Natuurlijk gebeurt dit onder deskundige begeleiding: chef-kok Wesly Vangossum leert u de kneepjes van het vak, terwijl gastvrouw Linda Vangossum zorgt dat het u aan niets ontbreekt. En natuurlijk, na al die inzet, gaan we samen genieten van het resultaat!

Uw kookworkshop voor thuis reserveren?

Alle kookworkshops zijn 7 dagen per week mogelijk. We staan elke dag voor u klaar.
Wilt u een workshop reserveren of wenst u meer informatie? Neem contact op voor de kookworkshop van uw wensen.
Wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om uw wensen te vertalen in een kookworkshop op maat. We zorgen ervoor dat onze service volledig is aangepast aan uw situatie.

Kookworkshop op locatie

We bieden kookworkshops bij u thuis aan. Inclusief alle ingrediënten en geheel verzorgd, tot en met het opruimen. Zo kunt u zorgeloos ontdekken hoe u de lekkerste gerechten maakt en gezamenlijk van het eindresultaat genieten. Onze kookworkshops zijn uitermate geschikt voor een avond met vrienden, bedrijfsuitje met collega’s, vrijgezellenfeest of een andere bijzondere gelegenheid.

Wij nodigen u van harte uit voor een van onze workshops.

Wij komen graag bij u langs in Sittard, Geleen, Maastricht, Heerlen, Roermond en omstreken.