Bedrijfslunch

Bekijk

Bedrijfsbuffet

Bekijk

Pure Business

Professionele catering voor bedrijfsevenementen

Pure F verzorgt deskundige catering tijdens zakelijke lunches en diners, maar ook tijdens gelegenheden zoals een feestelijke opening. Onze arrangementen zijn geheel op maat, waarbij uw wensen leidend zijn. Voor elke zakelijke bijeenkomst garanderen we een unieke ervaring. U kunt vertrouwen op ons professionalisme, creativiteit en aandacht voor detail en presentatie. Bedrijfscatering is maatwerk: neem contact op.

Bedrijfscatering is maatwerk

Ben verzekerd van professionele catering tijdens uw zakelijke event. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om uw wensen te vertalen in een optimale formule. We zorgen ervoor dat onze service volledig is aangepast aan uw situatie.
vraag offerte aan

Bedrijfscatering

Wij verzorgen lunches, buffetten en heerlijke hapjes voor uw zakelijk evenement. Hoe groot uw groep ook is, bij Pure F bent u aan het juiste adres. Onze bedrijfscatering reikt van verrassende broodjes voor een vergadering, tot volledige catering van een prestigieus bedrijfsfeest of receptie. Wij zorgen er persoonlijk voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Een goede balans tussen business en pleasure is de essentie van zakelijk succes. Pure F weet dan ook als geen ander deze twee met elkaar te combineren. Daarnaast houdt iedereen van eten, een mooie gelegenheid dus om elkaar beter te leren kennen.

Wij verzorgen o.a. de volgende bedrijfsmaaltijden:

Lees meer over Bedrijfslunch >
Lees meer over Bedrijfsbuffet >

Wij komen graag bij u langs in Sittard, Geleen, Maastricht, Heerlen, Roermond en omstreken.