Pure Events

Complete service voor evenementen op locatie

Wilt u een evenement bij u thuis organiseren, maar piekert u nog over hoe u het allemaal geregeld krijgt? Het eten, worden het hapjes en prachtige lekkernijen, of een goed belegde barbecue met ruime keuze? En waar haalt u de tijd vandaan? Catering uitbesteden? Twijfel niet langer en kies voor onze totaalservice. Pure F maakt elk evenement onvergetelijk, van kleinschalige verjaardagen tot drukke jubileumfeesten. Besteed uw catering uit aan de chefkoks van Pure F.

Besteed uw catering en aankleding uit 

Wilt u een Pure event reserveren of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op.
Laat ons weten wanneer het evenement plaatsvindt en op welke datum. Vertel gelijk ook al uw wensen.

Vervolgens gaan wij met plezier voor u aan de slag om uw wensen te vertalen in een optimale formule. We zorgen ervoor dat onze service volledig is aangepast aan uw situatie en het evenement een groot succes wordt!

Totaalservice: catering uitbesteden

Graag ondersteunen wij uw evenement met culinaire verwennerij zoals hapjes/tapas, salades, warm en/of koud buffet of een uitgebreide barbecue. Kiezen voor Pure F betekent een volledige ontzorging. Wij nemen alle taken van u over, zodat u volop kunt genieten van de gelegenheid en uw gasten. We zorgen ervoor dat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken.

Pure F is gespecialiseerd in complete service en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen een optimale formule samen, helemaal aangepast aan uw situatie. Pure F gaat verder dan de meeste cateraars, die zich alleen ontfermen over het voedsel.

Wij dekken de tafel, kleden de ruimte aan, zorgen voor de lekkerste hapjes en ruimen na afloop alles weer op!

Wij verzorgen de catering en aankleding van o.a. de volgende gelegenheden:

Receptie >
Barbecue >
Babyborrel >
Bruiloft >
Catering voor de kerst >

Wij komen graag bij u langs in Sittard, Geleen, Maastricht, Heerlen, Roermond en omstreken.