Bruiloft

Catering voor de mooiste dag in uw leven, helemaal zorgeloos

Als u gaat trouwen, droomt u waarschijnlijk van een mooi en verzorgd huwelijksfeest. Laat Pure F uw wedding planner zijn. Wij maken van elk evenement een succes, en al helemaal van uw bruiloft! Met onze complete service regelen we alles, tot elk detail perfect en naar uw wens. U hoeft zich dan ook helemaal nergens druk om hoeft te maken. En dan bedoelen we ook helemaal nergens! De bruiloft is namelijk al spannend genoeg.

We nemen alle catering tijdens uw bruiloft voor onze rekening, met de lekkerste verse hapjes. En op zo’n feestelijke aangelegenheid mag natuurlijk de feestelijke champagne niet ontbreken!

Bruiloft service aanvragen

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of wanneer u onze cateringservice voor uw bruiloft wilt boeken. Heeft u aanvullende wensen ten aanzien van het assortiment, dan horen we die natuurlijk graag. Uw wensen verwerken wij zoveel mogelijk in het aanbod.

Kiezen voor Pure F betekent een volledige ontzorging: Wij verzorgen de totale decoratie (op aanvraag), zorgen voor de lekkerste hapjes en ruimen na afloop alles weer op.

Geen omkijken, alleen van het moment zelf genieten.

Onze bruiloft catering service is maatwerk, want elke bruidspaar heeft eigen wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden en assortiment.